Verhuisbericht
Door: Pap en Mam Frederiks
Blijf op de hoogte en volg Kian
18 Maart 2012 | China, Peking
dit is een verhuisbericht. Ons nieuwe (tijdelijke) adres is het CITIC Hotel Beijing Airport kamer 820. Hier zijn we vanochtend in goede gezondheid wakker geworden en we keken uit over een prachtige sneeuwdeken! Ja, in Xian was het lente met >15 graden, hier aanzienlijk kouder maar wel zonnig.
Laten we eerst even iedereen bedanken voor alle reacties die jullie achter laten op onze blog! Dat is super om hier te lezen. We hopen de komende dagen ook nog van jullie te horen! Dat proberen wij andersom ook (maar de verbinding in dit hotel is bedroevend...)
@Mark/Renske: dat is geweldig nieuws! Proficiat!
Met Kian gaat het inmiddels weer goed. De reis vanuit Xian naar Beijing was wel spannend natuurlijk: hoe zou dat gaan met hem in het vliegtuig? Gisterochtend om 04.15u ging de wekker en rond 06.00 reden we van het hotel richting vliegveld. Ook al is het dan ook in Xian nog stikkedonker, een aanzienlijk deel van het verkeer lijkt niet te weten dat er ook verlichting op een auto of bus zit...levensgevaarlijk!
Op het vliegveld heeft Sherry ons voor de laatste keer uitstekend geholpen en ons uitgezwaaid. Bij de gate bleek dat vanwege de mist in Beijing er vertraging was; hoewel we toch vrij snel instapten bleek dit het geval. Ruim 2,5 uur in een stilstaand vliegtuig moeten wachten voordat je uberhaupt vertrekt is geen pretje... Dat daarbij ook enkele passagiers dan uitstappen en men pas later tot de ontdekking komt dat zij bagage aan boord hadden helpt ook niet voor een spoedig vertrek. Kortom, ons geduld werd op de proef gesteld, maar Kian vatte het allemaal luchtig op en heeft zowel tijdens het wachten als tijdens de vlucht heerlijk geslapen.
Wat een kanjer he! :-)
Hier bij het hotel is eigenlijk niet zo veel te doen. We hebben de supermarkt gevonden dus we redden ons prima. Ook het ontbijt en avondeten gaan er wel in (met Douwe Egberts koffie en plakjes kaas). Maar verder weinig te beleven. Vandaag acclimatiseren en dan morgen en komende dagen zoveel mogelijk en zoveel als we zin in hebben richting centrum om de toerist uit te hangen. Naast Wendy & Jurgen zijn ook de andere drie stellen weer allemaal hier aanwezig dus samen maken er een gezellige week van. Alle formaliteit waar wij zelf bij moeten zijn, lijken te zijn geregeld dus daar gaat geen energie meer in zitten. Woensdag nog een georganiseerde excursie naar de Grote Muur en daarom heen zoeken we zelf de interessante plekjes wel op.
Het aftellen voor vertrek naar Nederland is ondanks de indrukwekkende ervaringen en belevenissen stiekem toch voorzichtig al begonnen! Nog 10 dagen...
Tot het volgende verslag!
Groetjes vanuit kamer 820!
18 Maart 2012 - 07:46
Linda, Nick En Sven:
Hoi Marjon,
Wat fijn om te horen dat Kian zich weer wat beter voelt, toch altijd vervelend als zo'n kleintje niet lekker is.
Dus nu lekker in Beijing... echt geweldige stad vind ik het! Zoveel te zien en te doen.
Enkele tips om te doen/zien:
- Verboden stad (mag je niet missen natuurlijk)
- Zijdemarkt (Silkmarket)
- Tempel van de Hemel
- Zomerpaleis (ligt iets buiten Beijing)
- Mausoleum van Mao + Plein vd Hemelse Vrede
En zo kan ik nog wel even doorgaan... echt teveel om te doen. Hebben jullie Lonely Planet toevallig? Ook erg handig in de taxi... als je taxichauffeur kan lezen uiteraard...hihi!
Veel plezier nog daar en geniet van jullie manneke!
Liefs Linda, Nick & Sven -
18 Maart 2012 - 08:38
Dini Slot:
Wat geweldig dat we jullie reis zo kunnen volgen en wat heerlijk dat het weer goed gaat met het kleine ventje
Geniet nog met z,n drieen de laatste 9 dagen en dan naar het nieuwe huis in Goor
Veel plezier nog
Groetjes van ons -
18 Maart 2012 - 09:18
Jan Hilde Fleur Jort:
super dat het met kian beter gaat.
we genieten van jullie verhalen en foto's.
nog heel veel plezier
groetjes jan hilde fleur en jort
18 Maart 2012 - 09:22
Jantine:
hoi fam
zo met zij drietjes genieten en op naar Beijing . ben blij dat het beter gaat met kian dan kan je ook beter genieten van dat mooie land. veel plezier nog en tot in goor
groetjes gerard en jantine -
18 Maart 2012 - 09:37
De Workeltjes:
Hallo daaro, wat fijn om te lezen dat alles zo voorspoedig verloopt. En helemaal fijn dat Kian weer beter is. Al zijn wij niet in China geweest, de verhalen zijn een feest van herkenning en de foto's ook. Geniet nog van de laatste dagen daar en dan op naar het goorse om daar te pronken met jullie mooie manneke! Groetjes uit Bornerbroek -
18 Maart 2012 - 09:40
Catrien :
Ik zie een jongetje dat zich al vertrouwt voelt met zijn papa en mama,goed om te zien.
Geniet van de dagen die je daar nog hebt, het lijkt ook wel een beetje op een vakantie.
Liefs catrien. -
18 Maart 2012 - 09:44
N:
fijn dat alles goed gaat daar
en wat een mooie foto's
18 Maart 2012 - 09:45
Oma:
Hallo kids en mijn kleine manneke, ik ben heel blij dat alles goed gaat met jullie en natuurlijk met Kian, ik beleef hoe jullie je voelen als hij ziek is.(machteloos). Maar wat een schatje is het, dit duurt voor mij ook heel lang.
Maar geniet nog lekker van alles. -
18 Maart 2012 - 10:26
Henk, Bianca, Djordy:
Hoi Hoi. Wat een leuk gezinnetje zijn jullie toch. We zijn blij dat Kian weer beter te pas is. Het is een erg mooi mannetje en we kunnen zien dat hij zich bij jullie op zijn gemak voelt. Geniet nog van de laatste dagen in China en vooral van de mooie dingen die jullie samen gaan meemaken. Veel Liefs van ons
18 Maart 2012 - 10:39
Bianca:
Fijn om weer te lezen dat jullie op bestemming zijn; gister de hele dag gekeken of er al weer nieuws was over de vlucht, beter zijn van Kian etc. Wat ziet het er 'gezellig' en vertrouwd uit, in pyjama/bad/tekenen!. Doe nog zoveel mogelijk indrukken op nu jullie er zijn en dan snel lekker naar huis! ....ik tel mee...xx -
18 Maart 2012 - 12:01
Gerard En Ria Meijer:
Hallo Marion Karel en Kian,
Wij hebben net de mooie foto's gezien via jullietrotse opa uit de gruttostraat. Fijn dat Kian weer beter is en dat jullie nu lekker kunnen genieten met z'n drieen van China.
Wat leuk om jullie zo te kunnen volgen.
groetjes Gerard en Ria Meijer -
18 Maart 2012 - 12:10
Monika En Arno:
Wat goed om te lezen dat het al wat beter met Kian gaat.Kan zien dat jullie het erg naar jullie zin hebben zo met z'n drietjes!Tijn zag net de foto's en zegt:"hey dat lijkt Noutje wel".Toch grappig vind je niet,al helemaal vertrouwd.We zien uit naar jullie terugkomst,maar..... eerst nog even lekker genieten daar! Liefs van ons -
18 Maart 2012 - 13:28
Marietje Zegers.:
wat heerlijk om jullie verhalen te lezen en dat het zo goed gaat, fijn,maar door jullie ben ik aan het mahjongen en daar hoor ik niets over,geniet van deze dagen,groetjes marietje -
18 Maart 2012 - 13:39
Jurian & Mirjan:
Geweldig om jullie bijzondere reis zo mee te mogen beleven!
Nog 10 dagen en dan tot rust komen; THUIS!
Groetjes -
18 Maart 2012 - 15:11
Renate:
Vandaag de tijd genomen om de laatste reisverslagen te lezen ,foto's filmpjes eens goed bekeken. Op de laptop toch iets beter te zien dan op de iPhone :)
Mooi gezinnetje!!
Fijn om te lezen dat kian weer is opgeknapt en jullie zo wat meer van deze bijzondere reis kunnen genieten.
De tijd zal voor jullie vast voorbij vliegen.
Groetjes -
18 Maart 2012 - 15:34
Ans Bielderman:
hallo mama en papa en kian
wat goed dat het met kian beter gaat
en nogmaals wat een mooi mannetje en het is ook al zo vertrouwd zo hij op jullie reageerd kun je zien dat liefde in het hart groeit
geniet van de komende dagen
groetjes ans -
18 Maart 2012 - 17:57
Desiree En Freddie:
Hallo gezinnetje,
Heel leuk om jullie op deze manier te volgen. Emotioneel zitten jullie waarschijnlijk in een achtbaan, maar qua temperatuurverschil is het volgens mij ook behoorlijk heftig. Fijn dat jullie kereltje zich zo voorbeeldig heeft gedragen op de reis naar Beijing en dat het weer beter met hem gaat. We blijven jullie volgen en genieten nog maar. -
18 Maart 2012 - 19:15
Mariska Gerritsen:
Lieve familie,
Wat leuk om jullie verhalen op deze manier te kunnen volgen! Fijn om te lezen dat het met Kian weer beter gaat! Wat een mooie foto's van jullie mooie mannetje!
Geniet van de tijd die jullie nog rest in Beijing! Ben benieuwd naar jullie volgende verhalen!
Lieve groetjes Mariska en Ronald -
18 Maart 2012 - 19:21
Rob En Dianne:
Leuk mannetje! Mooi om jullie avonturen te kunnen meelezen.
Geniet van elkaar. -
18 Maart 2012 - 19:40
Bart:
Leuk mannetje inderdaad! Maar Kian en Marjon mogen er ook wezen hoor!
Maar even zonder gekheid: ik vind jullie verhalen heel bijzonder. Vooral het grote verschil tussen het pure 'jonge ouderschap' aan de ene kant en aan de andere kant de toeristische uitstapjes die uiteindelijk in 1 verenigd worden.
Het allerleukste zijn in ieder geval de foto's+filmpjes. Keep posting!
19 Maart 2012 - 07:26
Sander:
Mooi verhaal weer en erg leuke foto's.
Goed om te lezen dat het steeds beter met Kian gaat.
Geniet nog van de laatste dagen en tot snel.
groet Sander -
19 Maart 2012 - 08:36
Sabine:
GGom te horen dat het beter gaat met Kian.. jullie zien er zo gelukkig uit op de foto's .. het is jullie zo gegund ..geniet nog effe van China en voor je het weet ben je weer in het prachtige hof van twente.. Liefs Sabine, André & Mike -
19 Maart 2012 - 09:19
Ilonka En Martijn:
Lieve Kian,
Je weet het nu nog niet, maar straks ben je ons buurjongetje! En ja....dat vinden wij ontzettend leuk. We zijn erg blij dat het zo goed gaat met jou en je trotse papa en mama! Straks bij thuiskomst zal het je aan niets ontbreken....wij hebben vernomen dat het huis van papa en mama is veranderd in een heus speelparadijs!
Karel & Marjon, wat een prachtkereltje is Kian! Een trotse oom is op jullie huis aan het passen en denk dat hij echt een goede Suikeroom zal worden! ;) Geniet van jullie reis en samenzijn!
Liefs, Martijn en Ilonka